Tilauskuvaukset

Kuvaan tilauksesta hevoset, lemmikit, pienet tapahtumat, lapsikuvaukset sekä rippi-, ylioppilas-, valmistujaispotretit. Erikoisosaamisenani on eläinkuvaus, ja lemmikit ovat tervetulleita myös mukaan potretteihin.

Onko mielessä erikoisempi kuvausidea? Satumainen yhteiskuva lapsesta ja lemmikista tai hevoskuvaus hienossa miljöössä? Lähden mielelläni toteuttamaan myös erikoisempia kuvausideoita, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ideat kuvaksi.

- Lue lisää & hinnasto tai varaa kuvaus


Canvastaulut & printtivedokset

Korkealaatuiset canvastaulut ja printtivedokset gallerian tai tilauskuvausten kuvista. Suomalaista tuotantoa. Canvastaulut tulostetaan 400g Hahnemühle taidecanvakselle ja pingotetaan 20mm mäntykehyksiin. Printteihin valittavana useampia erilaisia paperilaatuja.

- Hinnasto



Valokuvauskurssit ja Lightroom-opetus

Pidän tilauksesta valokuvauskursseja, sekä Adobe Lightroomin peruskäytön opetusta. Kurssit voidaan järjestää isommalle ryhmälle tai vain muutamalle henkilölle/yksityiskurssina, jolloin asioita voidaan käydä hyvinkin perusteellisesti läpi. Mukava lisä esim. ratsastusleirille, yms. Kurssilaisilta vaaditaan omaa kameraa & Lightroom opetuksessa omaa lisenssiä, sillä minulla ei ole antaa lainavarusteita.

- Ota yhteyttä




Lahjakortit

Lahjakortti käy kaikkiin Valokuvaus Tuulia N:n palveluihin ja sen voi lunastaa vapaavalintaisella summalla. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Lahjakortti saatavana digitaalisena tai paperisena.

- Ota yhteyttä




Kisa- ja eläinkuvien kuvapankki

Kiertelen Pohjanmaan kisoissa kuvaamassa oman kerkeämisen mukaan. Galleriasta löytyy kattava kuva-arkisto Etelä-Pohjanmaan ja lähialuiden ratsastuskilpailuista, hevos- ja eläintapahtumista sekä luonnosta ja eläimistä. Gallerian kuvat ovat myynnissä niin yksityisille, yrityksille, seuroille kuin mediallekin.

Mikäli galleriasta ei löydy tarvitsemaasi kuvaa, ota yhteyttä. En julkaise läheskään kaikkia kuvia galleriassa.

- Kuvapankki: tuulian.kuvat.fi / Kuva hinnasto



Kotisivut, päivityspalvelu, grafiikka ja logot


- Lue lisää







Valokuvaus Tuulia N
Rekisteri & tietosuojaseloste

Y-tunnus: 2609830-9
e-mail: tuulia.neli@gmail.com
puh. 044-2519177
     
@VALOKUVAUSTUULIAN